Activiteiten
in de regio

U zal zich tijdens uw verblijf in ons hotel zeker niet vervelen.  Hoe u uw  vakantie ook wil invullen, u zal zeker uw gading vinden in de talrijke activiteiten die in Trois-Ponts en nabije omgeving worden georganiseerd.

Genieten met uitzicht …

Zin in een rustige namiddag? Dat kan op ons panoramisch terras met uitzicht over Trois-Ponts en de vallei van de Amblève en de Salm

Allerlei openluchtactiviteiten

Gelegen te midden van de natuur is ons hotel hét ideale vertrekpunt voor meer dan 200 km wandelplezier.  

In de onmiddellijke omgeving van het hotel is er mogelijkheid tot kayakken of de drie moutainbikeroutes te ontdekken.

Amper een paar kilometer verder kan u genieten van de meest uiteenlopende toeristische attracties.

Voor de wielerfanaten

Le Beau Site is omgeven door tal van prachtige fietsroutes ondermeer richting Wanne, Spineu ; de Stockeu, de Haute Levée, of de Redoute. 

Daarnaast vertrekt er sinds kort vanuit Trois-Ponts de « Ravel » : een tocht van ongeveer 27km die u de Oostkantons laat ontdekken. 

De wielerronde « Luik – Bastenaken – Luik «  passeert ieder jaar in april langs ons hotel net als de « Sean Kelly » in augustus. 

Er passeerde eveneens al een paar keer een etappe van « De ronde van Frankrijk » en «  de ronde van Italië. »

We hadden het genoegen de Rabo-Bank wielerploeg te mogen verwelkomen voor een stage en de Nationale Juniorenploeg van de Belgische Mountain Bike Federatie.

Om uw fiets veilig te stallen en eventueel ook te reinigen beschikken wij over een garage met waterslang (koud water).

Wij bieden u eveneens maaltijden met aangepast caloriegehalte aan (pasta, vlees, vist, groenten, fruit …)  Contacteer ons voor verdere informatie hierover.