Ontdek de kaart
met onze specialiteiten

Benieuwd naar onze fijne keuken en specialiteiten ?

Een blik op onze kaart weet u vast en zeker te overtuigen.

hoofdschotel                                                                                                                                                                                                                                                                                           28 euro       
hoofdschotel+dessert    36 euro
voorgerecht+hoofdschotel    36 euro
voorgerecht+hoofschotel+dessert    43 euro

Nos entrées

Carpaccio van hert, nootje witte truffelolie, schijfers Parmezaanse kaas, geconfijtje tomaten  
Escalope van gebakken eendenlever in een kleedje van gegrilde pistachenotel, schijfjes Jonagold in boter gebakken, Calvadossaus  +2 €
Gerookte ham van jong ecerzwijn op een bedje van gemengde sla geparfumeerd met vinaigrette van balsamicoazijn, blokjes peer en pijnboompitten  
Gebbakken St Jacobsschelpen op een bedje met groen boon, vainaigrette van schaaldieren, gember en mango  +1 €
Gietenkaas in warm bladerdeeg met een nootje Luikse siroop Amer op een bedje van jonge groenten geparfumeerd met notenolie  
   

Onze soepen + 4 euro

Pompenvelouté met kastanjes en parmezaanroom  
Wildbouillon gekruid met Espelettepeper   
Velouté van seizoensgroeten  

 

Nos plats

Gegrilde chateaubrilland van Belgisch Blauw-Wit op een bedje van oesterzwammen en wintergroenten, estragonsaus  
Haasfilet op een fondue van bospaddenstoelen, peer in wijn en Grand Veneur saus  +2 €
Gebakken witte forel Ligneuville(zonder graten), chips van streekham, seizoengroenten en Rieslingsaus   
Gestoomd jong everzwijn, Ardeens garnituur, appel met veenbessen   
Pavé van hinde op fondue van witte en rode andijvie, Poivrade saus  
   

Nos desserts

Zangebak met geroosterde vijgen en coulis van rode vruchten   
Lauwe moelleux met Amer chocolade, bourbonroom en ijs van amandelmelk   
Fijn lauwarm appeltaartje, kaneelijs en caramelsaus  
Ijssoufflé van kastanjes, amandelkoekje  
Fijn streekkazen Luikse siroop Amer   
Dame blanche ou brésilienne ou palette de glaces :  

Voor een meer uitgebreide gastronomische beleving  verwijzen we u graag naar de verschillende menu’s die de chef voor u heeft samengesteld.

Voor meer info of reservatie kan u steeds contact met ons opnemen.