Uw drie sterren hotel
in Trois-Ponts

Zin om er een paar dagen tussenuit te zijn? Gun uzelf dan een een moment van totale ontspanning  in de Belgische Ardennen, meer bepaald in Hôtel Beau Site in Trois-Ponts

Gastronomische weekends

  • Van vrijdagavond  tot zondagmiddag aan de prijs van  245 € per persoon, verblijvend in een dubbele kamer.  De prijs omvat een welkomstaperitief, en diner "Noble" op vrijdag, ontbiijt  en een diner "Gastronomique" op zaterdag, evenals een ontbijt en lunch op zondag. 
  • Van zaterdagavond tot zondagmiddag aan de prijs van 164 € per persoon, verblijvend in een dubbele kamer. De prijs omvat een welkomstaperitief, een diner "Gastronomique" op zaterdag, een ontbijt en lunch op zondag.
  • 3 nachten gastronomisch verblijf : 308 € per persoon

We aanvaarden Bancontact, Visa, Eurocard, American Express & Diners Club.

Gastronomisch midweek

Tijdens de week stellen we u drie formules voor :

  • 1 nacht : 148 € per persoon ;
  • 2 nachten: 223 € per persoon ;
  • 3 nachten : 285 € per persoon

Reservaties

Bij reservatie vragen wij een voorschot van 30% van het totale bedrag via overschrijving op rekeningnummer 240. 0507787.93

Annulatie van een individuele kamer die gebeurt 7 dagen voor aankomst is kosteloos. Nadien zullen we u vragen om 75% van de totale reservatiesom te betalen.

Annulatie voor groepen  dient te gebeuren  8 weken voor aankomst  ongeacht het voorschot. Na deze termijn zullen we u vragen om 75% van de totale reservatiesom te betalen.

Aankomst en vertrek

De dag van uw aankomst zullen de kamers klaar zijn vanaf 15.00u
Bij uw vertrek vragen we om de kamer vrij te maken om 11.00u.  Zoniet dienen we u een extra nacht aan te rekenen.

Uurregeling restaurant

  • Ontbijtbuffet: van 8.00u tot 10.00u
  • Middag: van 12.00u tot 13.30u enkel tijdens het weekend ;
  • s'Avonds : van 18.30u tot 20.00u

Wekelijkse sluitingsdagen: dinsdag en woensdag van november tot april inbegrepen,   en woensdag, de hele jaar door.

Voor meer informatie of een reservatie vast te leggen kan u ons contacteren per mail via de pagina  Contact van deze website. Gelegen in Trois-Ponts, niet ver van Luik, is het hotel gemakkelijk bereikbaar en beschikt bovendien over een private parking (meer info op onze pagina Bereikbaarheid ).