Verwelkoming

Kom in het hotel-restaurant Le Beau Site in Trois-Ponts genieten van de natuur, ontspanning en gastronomie.   Sinds 1995 verwelkomt het drie sterren hotel je in het groene kader van de Belgishe Ardennen ; in het hart van de natuur en tegelijk vlakbij heel wat toeristische centra.             

Het hotel

Van aankomst tot vertrek zal ons team zorgen voor een verzorgd en warm onthaal.  Vanuit uw kamer kan je in hotel-restaurant Le Beau Site genieten van een panoramisch uitzicht over Trois-Ponts en de valleien van de Amblève en de Salm, vlakbij Spa.

In alle 12 kamers  wordt u het volgende comfort aangeboden

  • Uitstekende bedden en beddengoed
  • Badkamer met toilet en bad of douche
  • Telefoon
  • Televisie;

U kan in Le Beau Site genieten van een gastronomisch weekend in half-pension, à la carte of kamer met ontbijt zowel samen met je geliefde, familie of vrienden als voor zaken.

Activiteiten

Rustig gelegen, temidden van de natuur, is het hotel zowel de ideale plek voor rust en ontspanning als voor het beoefenen van activiteiten of om de prachtige Belgische Ardennen met tal van toeristische trekpleisters te ontdekken.  Uiteraard de prachtige wandel- en fietsroutes niet te vergeten. 

Het restaurant

In een rustig kader met uitzicht over de vallei geniet u in het gastronomisch restaurant Le Beau Site van een fijne Franse keuken in combinatie met de regionale specialiteiten van vis, vlees of wild naargelang het seizoen. 

Voor inlichtingen of reservaties per mail verwijzen we u graag naar de contactpagina van deze website. 

Gelegen in Trois-Ponts, niet ver van Luik, is uw hotel-restaurant gemakkelijk en vlot bereikbaar en beschikt over een private parking (meer informatie op de pagina Bereikbaarheid)